Kategóriák: EsztergomHírekSport

Hősi halált halt kollégájukra emlékeztek a rendőrök Esztergomban

Tizenkettedik alkalommal rendezte meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a Borbély Zoltán Emléktornát 2019. június 27-én Esztergomban.

A rendőrség a versennyel a 2008-ban, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt Borbély Zoltán posztumusz hadnagynak állít emléket. A meghívásos kispályás labdarúgó tornán a rendőrkapitányságok és a főkapitányság csapatai mellett a 25. Klapka György Lövészdandár, az Esztergomi Tűzoltóság, a Vértesi Erdő Zrt., és a szlovákiai Párkányi Városi Rendőrség is képviseltette magát.

A sportrendezvényt Debreczeni István rendőr alezredes, az Esztergomi Rendőrkapitányság vezetője és Ica néni, Borbély Zoltán édesanyja nyitotta meg, akik sportszerű küzdésre buzdították a résztvevőket. Összesen tíz csapat vett részt a rendezvényen, akik három focipályán játszottak.

A tizenkettedik Borbély Zoltán Emléktornát végül a Tatai Rendőrkapitányság csapata nyerte, a második helyezett a Vértesi Erdő Zrt. lett, a dobogó harmadig fokára az Esztergomi Tűzoltóság csapata állhatott.

A díjakat Buzonics Ferenc r. ezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság gazdasági főkapitány-helyettese adta át.

 

Fotók, forrás: police.hu

Megosztás