Még a napokban regisztrálhatunk a dorogi éjszakai túrára

Még a napokban regisztrálhatunk a dorogi éjszakai túrára

Dorog, Hírek, Programok Comments Off 304

Júniusn 27-éig még lehet regisztrálni a Megyejáró Hódító Túrák következő állomására, amely június 29-én, Dorogról indul. A dorogi túra igazi kihívás lesz a kicsiknek és a nagyoknak, hiszen éjszaka várják majd a kirándulni vágyókat.

A túrák két táv közül lehet választani. A 4 km-es táv a dorogi Kálváriára vezet, ahol megcsodálhatod az éjszakai Dorogot és akár az Esztergomi Bazilikát is. A 11 km-es távra a nagyobb kihívásokat keresőket várják, akik vezetett túra keretén belül felfedezhetik Dorog bányászhagyományait és a Gete-hegyet. Bármelyik távot is választod, izgalmas kihívásban lesz majd részed.

A túraszervezés, túravezetés költségei a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat TOP-5.3.2-17-KO1-2018-00001 „Megyénk körül megyünk körül” projektből kerülnek finanszírozásra. A túrán a Komárom-Esztergom megyei lakosok ingyen vehetnek részt. Az ingyenes részvétel nem tartalmaz ellátást.

A VÁGJUNK NEKI! csomag az alábbiakat tartalmazza: szendvics, alma, víz, előre csomagolva, amelyet induláskor vehetsz át. Ára: 800 Ft

A BEFUTÓK JUTALMA csomag minden túra után a helyszínen elérhető meleg ételt tartalmazza. Ára: 1.400 Ft

A MINDENT BELE! csomag a VÁGJUNK NEKI! és a BEFUTÓK JUTALMA csomagokat egyaránt tartalmazza. Ára: 2.000 Ft A hideget induláskor, a meleget beérkezéskor kapod meg.

Ezek mindegyike finom, tápláló és minőségi ételeket tartalmaz, amelyekkel garantáltan vissza tudjátok pótolni a túra során elvesztett kalóriákat.

Ha nem tudsz mégsem eljönni a túrára, akkor a rendezvény előtt egy héttel még lemondhatod a részvételt (június 22.). Ekkor visszautaljuk a befizetett összeget. Ha később jelzed, már nem tudjuk visszautalni regisztrációs díjad, ebben az esetben választhatsz helyette egy másik túrát vagy átruházhatod másra a jelentkezésedet.

Regisztráció>>

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top