Megújult a Kostel Étterem és Panzió Kesztölcön

Megújult a Kostel Étterem és Panzió Kesztölcön

Hírek, Kesztölc Comments Off 504

A Kisfaludy pályázatnak köszönhetően 40 millió forintból megújult és további férőhelyekkel bővült a Kostel Étterem és Panzió Kesztölcön. Orlovits Józseffel a vendéglátóhely tulajdonosával, Lehoczki Dávid beszélgetett a változásokról.

Miben újult meg a vendéglátóipari egység?

Immáron mindegyik szobánk légkondicionáló berendezéssel lett felszerelve, fejlesztettük a fűtésrendszert, továbbá új bútorok is kerültek a helyiségekbe.

Hány férőhellyel bővült a panzió?

Az eddigi 14 férőhelyes panziót 3 kétágyas szobával bővítettük, melyet június 13-ától vehettek birtokba a vendégek.

Szolgáltatással is bővült a szálló?

Igen, létrehoztunk egy kerékpárkölcsönzőt is, ahol jelenleg a vendégek 4 db túrakerékpárt kölcsönözhetnek ki, hogy bejárhassák Kesztölc csodálatos helyeit.

Milyen további változásokra számíthatunk a Kostel életében?

A fejlesztés nem áll meg, hiszen az a célunk, hogy a vendégeket teljes mértékben ki tudjuk elégíteni. Jövő héten kezdődik meg a kemencesor építése, amely várhatóan júliusra készül el. A multifunkciós szabadtéri főzőegységben különböző grill ételekkel szeretnénk kedveskedni majd a vendégeknek.

Milyen az érdeklődés a szálláshely iránt?

Elmondhatjuk, hogy kiváló, hiszen teltházzal dolgozunk. Az elmúlt héten és most is maximum létszámmal dolgozunk, de a jövő hétvégére sem tudunk már újabb vendégeket fogadni. Ebből látszik az is, hogy milyen vonzó a településünk a turisták számára.

Aki szeretne kikapcsolódni a panzióban, hogyan érheti el Önöket?

A szallas@kostel.hu e-mail címre várjuk az igényeket. Viszont fontos, hogy időben foglalják le a szobát, mert a nagy érdeklődésre való tekintettel nem minden esetben tudjuk fogadni a későn jelentkezőket.

Milyen is a megújult Kostel? Nézze meg kisfilmen!

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top