A Motorosok is lehetnek Angyalok

A Motorosok is lehetnek Angyalok

Dorog, Esztergom, Hírek Comments Off 507

Idén ötödik alkalommal kerül megszervezésre “A Motorosok is lehetnek Angyalok” jótékonysági motoros felvonulás és rendezvény június 22-én, szombaton az Off Road Motors Lehotay kft. szervezésében.

A rendezők a Motorosokat szólítják meg és bújtatják “angyalbőrbe”. Segítségükkel az esztergomi Vaszary Kolos Kórháznak gyűjtenek anyagi, erkölcsi és társadalmi támogatást. A kezdeményezés teljes egészében karitatív, a teljes bevételt felajánlják az esztergomi kórháznak.

A rendezvény fő programpontja a régió legnagyobb jótékonysági motoros felvonulása, melyen a tavalyi évben több, mint 500 motor vett részt, legtöbbjük utassal. Ez azt jelenti, hogy közel 1000 embert mozgatott meg ez a nemes ügy.

A rendezvényhez csatlakozó Motorosok egy matrica megvásárlásával, mint regisztrációs díj befizetésével “váltanak jegyet” és vesznek részt a felvonuláson (az ebből összeadódó összeg kerül felajánlásra a kórháznak).

Minden kedves résztvevő motorost meghívnak egy ínycsiklandó ebédre a felvonulás után. A jubileumi alkalomhoz méltóbb helyszín a menet végállomásához és a Motorosok megvendégeléséhez talán nem is lehetne, mint az esztergomi Bazilika.

Az ebéd után motoros véradásra is lesz lehetőség!

Facebook esemény>>

Fotó: Tóth Krisztián

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top