Bajnánál okozott balesetet

Bajnánál okozott balesetet

Hírek, Kék hírek Comments Off 242

Tavaly szeptemberben Bajnánál okozott közúti balesetet egy sárisápi férfi. A rendőrök az ügy vizsgálatát lezárták és a napokban megküldték az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.

A gyanú szerint a 27 éves férfi 2018. szeptember 13-án, 18 óra körül közlekedett a 1119-es úton Bajna irányába egy Skoda személygépkocsival. Nagysáp külterületén a gépkocsijával áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő Mercedes személygépkocsival, amiben két fő utazott. A Skodát vezető férfi mögött egy másik jármű is közlekedett, ami az ütközés elkerülése miatt az úttestről jobbra lehaladt és árokba csúszott. A baleset során a Mercedes személygépkocsiban utazó két fő és a Skoda 27 éves vezetője is súlyosan sérült.

Az esztergomi rendőrök a Skoda sofőrjét gyanúsítottként kihallgatták, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. A férfi ellen közúti baleset gondatlan okozása miatt folytattak büntetőeljárást. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a napokban megküldte az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.

Fotó, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top