Befejezték a nyomozást a két táti betőrő ellen

Befejezték a nyomozást a két táti betőrő ellen

Dorog, Hírek, Kék hírek, Tát, Tokod Comments Off 382

A dorogi rendőrök befejezték a nyomozást a két táti férfi ellen, akik egy tokodi hétvégi házba a tetőn keresztül jutottak be.

A sértett 2018. szeptember 4-én tett feljelentést a Dorogi Rendőrkapitányságon, mivel a tokodi hétvégi házába ismeretlen személy betört és onnan szerszámokat, háztartási cikkeket, élelmiszert és alkoholt lopott több százezer forint értékben.

A Dorogi Rendőrkapitányság rendőrei a széleskörű adat-és információgyűjtést követően beazonosították, majd három nap múlva elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható K. Jánost és H. Róbertet. A gyanúsítottak a bűncselekmény elkövetését beismerték. Elmondták, hogy a házba a tetőn keresztül, annak cserepeit megbontva jutottak be. Eredeti szándékuk az volt, hogy italhoz jussanak, de végül mást is magukkal vittek.

A kollégák a kutatás során az ellopott tárgyak nagy részét megtalálták és lefoglalták. K. János és H. Róbert ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a napokban megküldte az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.

Fotók, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top