Sajtóközlemény: Alkotó gyermekeket várnak az otthon térre

Sajtóközlemény: Alkotó gyermekeket várnak az otthon térre

Dorog, Hírek, Programok Comments Off 460

A Dorogi Szénmedence Sportjáért Közalapítvány pályázatának eredményeként Alkotok-Alkotók Gyermeknap címmel nagyszabású rendezvényt szerveznek a dorogi Otthon téren 2019. május 26-án. A gyermeknapi program az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával valósul meg.

Dorogon, az Otthon téren különleges gyermeknapra várják az érdeklődőket május 26-án. Az Alkotok-Alkotók Gyermeknapja című rendezvényt uniós pályázat segítéségével valósítja meg a Dorogi Szánmedence Sportjáért Közalapítvány.

A város legnagyobb szabadtéri, ingyenes családi, sportos és művészeti gyereknapi rendezvénye várja a családokat május 26-án az Otthon téren. Hét állomáson várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt ahol interaktív módon különböző sportos és kulturális ágazatokat próbálhatnak ki. Neves, elismert művészeink bemutatásával, segítségével, a kreatív, a kicsik életkorának megfelelő programok által az alkotás szépségét szeretnénk megmutatni a gyerekeknek.

Idén számos dorogi Rauscher díjas művésszel alkothatnak a gyerekek közösen. A rendezvény egyik célja hogy, a jövő generációjához közelebb hozzuk a város kulturális sokszínűségét. Neves, elismert művészeink segítségével, a kreatív, a kicsik életkorának megfelelő programok által, az alkotás szépségét szeretnénk megmutatni a gyerekeknek.

A kultúra és a művészet mellett szuper sportos állomásokkal várjuk a lurkókat. Óriási, 10 méteres mászófalon küzdhetik le a magasságot. Nem csak a magasság, de az élmény is garantált. Egy RAMPage pályát építünk, ahol rollerral, gördeszkával vagy BMX-el suhanhatnak végig.

Ezen a napon minden a gyerekekről szól, ezért ismét egy óriási játszótérré változik a dorogi Otthon tér. Gyere el és legyél részese!

A projektről bővebb információt a www.dorogisport.hu oldalon olvashatnak.

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top