A nyár egyik legmenőbb átúszó és futó versenye vár a Palán!

A nyár egyik legmenőbb átúszó és futó versenye vár a Palán!

Dorog, Esztergom, Esztergom-kertváros, Hírek, Sport Comments Off 629

Már most írd be a naptárba július 20-át, mert az idei Pala-átúszáson és Pala-körbefutáson már ott a helyed. Ha eléggé bevállalós vagy, akkor egymás után mindkettőn is próbára teheted magad.

Úszd át a Palát!

Garantált felfrissülés. Ez is lehetne a szlogenje a Mozdulj Rendes Alapítvány által 4. alkalommal megrendezésre kerülő Pala átúszásnak, illetve körbefutásnak. Az átúszás során a résztvevők 200 méteres, 1.000 méteres, illetve 2.000 méteres távon tehetik próbára magukat, természetesen végig biztonságban! Kajakosok, búvárok által biztosított pályán, sőt az átúszókat a Pala közepén egy frissítő pont is várja!

Fuss egy kört a Palán!

Felnőtteket 3km-es kör várja a Palatinus-tó körül, a gyerekeket 1km-es távval várjuk. A futókat a a táv teljesítése után természetesen frissítővel várjuk, de természetesen a Pala hűs vizében is felfrissülhetnek.

SwimRun – Futás és úszás kombinációja

A kihívást keresőknek találtuk ki ezt a kombinált versenyszámot. A szuper-sprinten a következő távokat kell teljesíteni: 200 futás – 100 úszás – 400 futás – 100 úszás – 200 futás! Menni fog? Gyors is vagy? Akkor nevezz be a SwimRun-ra!

A futóknak és úszóknak biztosítunk orvosi felügyeletet a verseny ideje alatt, frissítést, rajtszámot, egyedi oklevelet, ingyen letölthető fotókat. ITT tovább olvashatod a részleteket!

Kiegészítő programok és remek hangulat

Aerobik, Viziaerobik, közösen veletek: Zumba, Jumping, Kangoo, Hastánc.  PRÓBÁLJÁTOK KI PROFI OKTATÓINK EDZÉSEIT! A fergeteges hangulatról szpíker, a remek zenékről a környék legjobb DJ-i gondoskodnak!

Mi kellhet még?! ÉS EZ MIND EGYNAPON!! Tudj meg többet és nevezz be június 15-ig 40% kedvezménnyel!

Verseny részletei itt olvashatók>>

Facebook oldal>>

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top