Egy baleset kapcsán az esztergomi rendőrök a lakosság segítségét kérik!

Egy baleset kapcsán az esztergomi rendőrök a lakosság segítségét kérik!

Esztergom, Hírek, Kék hírek, Nyergesújfalu Comments Off 791

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény elkövetése miatt, melyhez a lakosság segítségét kérik!

2019. május 17-én 11 óra 40 perc körüli időben Nyergesújfalu belterületén a 10-es számú főúton, a SPAR Áruház előtti kijelölt gyalogos-átkelőhelyen, egy fiatal lány kerékpárját tolva haladt át az úttesten. Őt egy Lábatlan irányából Tát felé közlekedő fehér színű személygépkocsi elsodorta. A balesetet követően a feltételezett okozó a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A rendőrség kéri annak a férfinak a jelentkezését, aki a balesetet követően a sérült lánnyal valamint az őt elsodró gépjárművezető hölggyel beszélt, továbbá azoknak a személyeknek a jelentkezését, aki a balesetet látták.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top