Alkotók Gyereknapja Dorogon

Alkotók Gyereknapja Dorogon

Dorog, Hírek, Programok Comments Off 455

A város legnagyobb szabadtéri, ingyenes családi, sportos és művészeti gyereknapi rendezvénye várja a családokat május 26-án, vasárnap a dorogi Otthon téren. Az idei évben az Alkotók Gyereknapján 10 és 16 óra között igazán különleges programokkal készülnek.

Hét állomáson várják a kicsiket és nagyokat egyaránt ahol interaktív módon különböző sportos és kulturális ágazatokat próbálhatnak ki. Az állomásokon fafaragással, ének – zenével, kézművességgel, építészettel és képzőművészettel várják a szervezők, pedagógusok az alkotó gyerkőcöket. Érdemes kilátogatni hiszen az élményen kívül szuper ajándékokkal készülnek.

Idén számos dorogi Rauscher díjas művésszel alkothatnak a gyerekek közösen. A rendezvény egyik célja hogy, a jövő generációjához közelebb hozzák a város kulturális sokszínűségét. Neves, elismert művészek segítségével, a kreatív, a kicsik életkorának megfelelő programok által, az alkotás szépségét szeretnék megmutatni a gyerekeknek.

A kultúra és a művészet mellett szuper sportos állomásokkal várják a lurkókat. Óriási, 10 méteres mászófalon küzdhetik le a magasságot. Nem csak a magasság, de az élmény is garantált.

Nagyon menő RAMPage pályát építenek, ahol rollerral, gördeszkával vagy BMX-el suhanhatnak végig. A legjobb ugratásokat és trükköket jutalmazni fogják. Fontos, hogy  kizárólag védőfelszerelésben és bukósisakban lehet a rámpapályát használni.

Ezen a napon minden a gyerekekről szól, ezért ismét egy óriási játszótérré változik a dorogi Otthon tér. Gyere el és legyél részese!

Facebook esemény>>

Fotók, forrás: dorogisport.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top