Három ittas vezetőt is kiszűrtek a forgalomból a rendőrök vasárnap

Három ittas vezetőt is kiszűrtek a forgalomból a rendőrök vasárnap

Dorog, Esztergom, Esztergom-kertváros, Hírek, Kék hírek Comments Off 378

Esztergomban, Esztergom-kertvárosban és Dorogon is ittas vezetőket fogtak el a rendőrök május 12-én, vasárnap.

Az esztergomi rendőrök 2019. május 12-én éjfél után Esztergom-kertvárosban, a Temesvári utcában ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért további intézkedés céljából a sofőrt a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a mérési eredmények alapján a 21 éves férfival szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

Az esztergomi rendőrök még május 12-én éjszaka Dorogon, a Munkás utcában található parkolóban intézkedtek, ahol anyagi káros baleset történt. Egy dorogi lakos személygépkocsijával hátramenet következtében nekiment az ott parkoló járműnek. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a sofőrt további intézkedés céljából a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a 30 éves férfi vezetői engedélyét elvették, ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.  

A helyi járőrök ugyanezen a napon este Esztergomban, a Kiss János utcában megállítottak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért további intézkedés céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredményekre tekintettel a 47 éves nő vezető engedélyét elvették, ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.

Forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top