Kategóriák: CsolnokDorogHírekSport

A dobogó legfelső fokán a Fekete család

Április 27-én rendezték meg a Nemzetközi Erős Emberek csapatversenyét Hevesen, ahol Magyarország, Szlovákia és Románia csapatai mérték össze erejüket.

Az eseményen öt versenyszámon kellett teljesíteniük a résztvevőknek: 160 kg-os kőgolyó emelése, 440 kg-os traktorgumi forgatása, két darab 130 kg-os koffer cipelése, súly előre tartása és többszáz kilós súlyok lépcsőn való cipelése.

A többszörös világbajnok Ifj. Fekete László és testvére Fekete Miklós, aki szintén világbajnok, csapatban megszerezték az első helyezettet! Gratulálunk!

Ifj. Fekete László elmondta, hogy kiválóan teljesítettek a csapatok, látni lehetett, hogy mindenki nagyon sok energiát fektetett a felkészülésbe, mindemellett látványosan fejlődnek a versenyzők, ennek köszönhetően pedig egyre színvonalasabb versenyt tudnak létrehozni. László hozzátette, hogy nagyon sokan látogattak ki az eseményre és buzdítással segítették a csapatokat.

A következő megmérettetésre május 17-én, Sátoraljaújhelyen kerül sor, akkor a szlovák, román, lengyel, cseh és magyar csapatok mérik össze erejüket.