Vádat emeltek az esztergomi hajléktalan férfit bántalmazók ellen

Vádat emeltek az esztergomi hajléktalan férfit bántalmazók ellen

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 169

Az Esztergomi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt vádiratot nyújtott be azzal két férfival szemben, akik Esztergom belvárosában egy hajléktalan férfit bántalmaztak a nyílt utcán.

Az elsőrendű és másodrendű vádlottak 2018. augusztus 08-án 19 óra körüli időben szóváltásba kerültek Esztergomban, a Lőrincz utcán egy hajléktalan személlyel. A másodrendű vádlott meg akarta ütni a sértettet, aki azonban az ütés elől elhajolt. A sértett  a vádlottak elől a Kossuth Lajos utcán Dorog irányába az úttesten futni kezdett, mire a vádlottak utána futottak, majd az Esztergom, Kossuth Lajos úton a közlekedő gépjárművek között őt utolérték. A vádlottak a sértettet megragadták, majd a Kossuth Lajos utcán, egy dohánybolt közelében lévő járdaszakaszon az épület falához szorították és több alkalommal mindketten megütötték. A sértett az ütések hatására a földre került, ahol elsőrendű vádlott  belerúgott.

A sértett  a vádlottak cselekménye következtében a jobb könyökén hámsérülést szenvedett el, amely sérülés 8 napon belül, emiatt magánindítványt nem terjesztett elő.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság a vádlottakat tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre ítélje.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top