Nagy sikerrel zárult az esztergomi Mozgásban az erő sportnap!

Nagy sikerrel zárult az esztergomi Mozgásban az erő sportnap!

Esztergom, Hírek, Sport Comments Off 337

A Mozgásban az erő – Esztergomi futás- és sportnapon több ezer érdeklődő mellett több mint 100 futó is részt vett. 

A Mozgásban az erő esztergomi rendezvényén megjelent sportoló példaképek és sport szakemberek az érdeklődőknek az egészséges életvezetéshez szükséges tanácsokat is biztosítottak. A program lehetőséget adott a látogatóknak, hogy megismerkedjenek különféle szabadidősportokkal és azok egészségre gyakorolt hatásaival. A gyermekek és a felnőttek testközelből megismerkedhettek a vívással, a labdás sportágakkal, az aikidóval, az evezéssel vagy éppen a jógával. A Honvédelmi Sportszövetség pedig, egy ügyességi pályával várta a közönséget. A Katasztrófavédelem szakemberei tűzmegelőzési ismeretek és gyakorlatok bemutatójával várta a Rugby pályára ellátogatókat. 

A kiállítók között volt ezen kívül például a Magyar Autóklub, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és a Rendőrség is. A Magyar Vöröskereszt véradást szervezett, ahol rekordszámú 72 fő adott vért. 

A megnyitón köszöntőt mondott Dr. Völner Pál az Igazságügyi Minisztérium, parlamenti államtitkára, Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Magyar Rendészeti Sportszövetség ügyvezető elnöke, Bánhidy László Esztergom város alpolgármestere, Dr. Nébald György a Honvédelmi Sportszövetség általános alelnöke, Popovics György a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke.

A futóversenyen résztvevők, illetve a legjobban tejesítők külön díjazásban is részesültek: A legjobb helyezést elérő futók több kategóriában kupával, érmekkel, futócipő vásárlási utalvánnyal, okosórával és MRS ajándékcsomaggal lettek gazdagabbak! Sőt, minden befutó finisher érmet és vizet kapott. A legidősebb és a legfiatalabb versenyzőt kupával és pólóval, valamint ajándékcsomaggal jutalmazták a szervezők. A projekt keretében a Magyar Rendészeti Sportszövetség célja, hogy az eseményeken kipróbált sportágak és mozgásformák a résztvevők mindennapi életének részévé váljanak.

[ngg src=”galleries” ids=”1″ display=”basic_thumbnail”]

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top