Kategóriák: DorogHírekSport

Békéscsaba vitte el a három pontot

Május 1-jén, a Labdarúgó NB II 35. fordulójában a Dorogi FC vendége a Békéscsaba Előre volt.

A mérkőzésen az első gólt a békéscsabaiak lőtték a 22. percben Máris személyében. A 27. percben a Dorognak egy 11-est ítéltek meg, melyet Hegedűs értékesített. Viszont a 73. percben az ellenfél rúghatott 11-eset, melyet sikeresen elvégeztek, így a mérkőzés végeredménye is eldőlt. Balogh Pál a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy megkérdőjelezhető jogosságú tizenegyes következtében veszítettek a dorogiak.

DOROGI FC–BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 1–2 (1–1)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 450 néző. Vezette: Nazsa Tamás (Horváth Róbert, Bede Tamás)
DOROG: Szentpéteri – Erdélyi B., Dlusztus, Csató M., Papp M. – Faragó T. (Beke, 60.), T. Lénárt – Nagyházi, Hegedűs M., Városi (Barna, 82.) – Vígh Á. (Paudits, 60). Szakmai igazgató: Balogh Pál
BÉKÉSCSABA: Ribánszki – Szalai D., Szélpál, Nagy S. (Pilán, 40.), Zahorán – Király P., Szatmári I. – Máris (Vólent, 58.), Viczián, Szinanovics – Urbin (Mácsai, 89.). Vezetőedző: Boér Gábor
Gólszerző: Máris (0–1) a 22., Hegedűs M. (11-esből, 1–1) a 27., Viczián (11-esből, 1–2) a 73. percben

MESTERMÉRLEG
Balogh Pál
: – Lassan mumusunkká válik a Békéscsaba, mert ezúttal sem sikerült megtalálnunk játéka ellenszerét. A hozzáállással elégedett lehetek, de egy megkérdőjelezhető jogosságú tizenegyes következtében veszítettünk.
Boér Gábor: – Fölényben futballoztunk, különösen az első félidőben nyújtottunk jó teljesítményt. A hazaiak egyenlítő gólja váratlanul jött, de szerencsére nem törte meg csapatom lendületét. Amíg nem húzzák meg a nevünk felett a vonalat, küzdünk a feljutásért.

A dorogiak jelenleg 42 ponttal a tabella 13. helyét foglalják el. A következő mérkőzésre május 5-én, vasárnap kerül sor, akkor a nyíregyháziak fogadják a Dorogi FC-t!

A 35. forduló eredményei>>