Kategóriák: HírekNyergesújfalu

Megújult a Nyergesújfalui Rendőrőrs

Ünnepélyes keretek között adták át a Nyergesújfalui Rendőrőrs felújított épületét, április 30-án, kedden délelőtt.

Meghívott vendégek jelenlétében adták át 2019. április 30-án a Nyergesújfalui Rendőrőrs felújított épületét. Az Országos Rendőr-főkapitányság, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és Nyergesújfalu Város Önkormányzata hathatós együttműködésének köszönhetően, a közel 40 millió forint összegű felújítás két ütemben valósult meg.

Az átadón jelen volt Kovács István r. vezérőrnagy, az országos rendőr-főkapitány gazdasági helyettese. Az elöljáró hangsúlyozta, hogy a projektnek köszönhetően a rendőrősön szolgálatot teljesítő 16 rendőr a jövőben korszerűbb épületben teljesíthet szolgálatot. Kiemelte, hogy a felújított épület lehetőséget biztosít az illetékességi területhez tartozó település lakosai számára a kulturált és gyors ügyintézésre.

Elmondta, hogy a megújult épület illeszkedik a rendőrségi objektumok sajátos és egyedi megjelenéséhez, valamint Nyergesújfalu városban található középületek arculatához egyaránt, ezáltal – a rendőrök munkafeltételeinek javításán túl – a város és a rendőrőrs illetékességi területének fejlődését, közbiztonságának erősítését is szolgálja.

Forrás: police.hu
Fotók: Lehoczki Dávid