Fergeteges hangulattal várnak mindenkit az esztergomi majálison!

Fergeteges hangulattal várnak mindenkit az esztergomi majálison!

Esztergom, Hírek, Programok Comments Off 464

Akkor és Most Jármű Expo, sztár fellépők, remek koncertek, tűzijáték, szórakoztató programok és fergeteges hangulat várja a látogatókat április 30 – május 1 között a Fesztiválszigeten Esztergomban a Rugby Club rendezvényterületén. A programokra a belépés INGYENES.

A 2019-es Lampionos felvonulás és Majális, illetve az Akkor és Most Jármű Expo összeállításánál a szervezők arra törekedtek, hogy mindenki megtalálja az elvárásainak, szórakozási szokásainak leginkább megfelelő programot és a hagyományok őrzése mellett valami újat, pezsdítőt hozzunk az esztergomi életbe. Méltán népszerű zenekarok, énekesek, előadók széles palettája biztosítja a  szórakozási lehetőséget a kulturális programok mellett a fesztivál alatt. A programok április 30-án az Akkor és Most Jármű Expo 12:00 órai megnyitójával indulnak. A Lampionos felvonulás és Majális alkalmával ellátogat Esztergomba a EMeRTon-díjas kiváló énekes Bereczki Zoltán 17:30-as kezdéssel, akit a TNT Track és Dj. Dominique fog követni az este folyamán.

Április 30-án az Akkor és Most Jármű Expo mellett a Lampionos Hajós Felvonulás, illetve a Tűzijáték is színesíteni fogja a programokat.

Május 1-jén továbbra is megtekinthető lesz az Akkor és Most Jármű Expo, mellyel párhuzamosan Oszvald Marika, a Kaméleon zenekar, illetve Deák Bill Gyula koncerten vehetnénk részt az eseményre kilátogatok.

Plusz programok:

Május 1. –  “Mozgásban az erő – Esztergom Futó és Sportnap”  a Magyar Rendészeti  Sportszövetség szervezésében

– Közlekedés biztonsági tesztnap
– Elektromos kerékpár tesztnap
– “Közlekedj biztonságosan Tóbiással, Balambérral” interaktív elméleti és gyakorlati családi foglalkoztató program
Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum kiállításra kerülő járművei…

Minden program és fellépő:
http://fesztivalsziget.hu/
http://jarmukiallitasesztergom.hu/

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top