Kimagasló esztergomi eredmények az ausztriai kick-box világkupáról

Kimagasló esztergomi eredmények az ausztriai kick-box világkupáról

Esztergom, Hírek, Sport Comments Off 437

Idén is az ausztriai Innsbruck adott otthont, az év egyik legnépesebb és legerősebb mezőnyét felsorakoztató kick-box Világkupájának, az Austrian Classics 2019-nek.

Számokban kifejezve 39 ország, 248 egyesületének 2223 nevezése jellemzi ezt a rendkívül nagylétszámú viadalt. Ami a versenyzők minőségi összetételét illeti, el kell mondani, hogy az elmúlt évek Világ- és Európabajnokai, illetve aktuális aspiránsai mindig jelen vannak az év egyik legfontosabb versenyén. És ez idén sem volt másként.

Ebben a rendkívül erős mezőnyben tudtak ismét helyt állni az Esztergomi Kick-Box SE versenyzői, Olasz Attila vezényletével a Mieink összesen 4 arany- és 3 bronzérmet hozhattak haza Tirolból. Kiválóan teljesített a csapat, Mindenki kihozta magából a maximumot, Vívgváry Viktornak pedig ezúttal sikerült a duplázás, a saját junior korosztálya mellett, a felnőttek között sem talált legyőzőre a súlycsoportjában.

Magyar Szabolcs és Bogár Mihály felkészülését egy vírusos megbetegedés nehezítette, ami sajnos meglátszott a tatamin a küzdelmek során, így a két versenyzőnk ezúttal érem nélkül zárt, de egészégügyi állapotukhoz mérten a legtöbbet hozták ki Magukból.

Aranyérmesek:

  • Baráth Albert Károly cadet 2. kick-light -57 kg
  • Kajtár Bence junior light-conatct -74 kg
  • Vígváry Viktor junior light-contact -94 kg
  • Vígváry Viktor felnőtt light-contact -94 kg

Bronzérmesek:

  • Baráth Albert Károly cadet 2. light-contact -57 kg
  • Kajtár Bence felnőtt light-contact -74 kg
  • Szachán Bolivár felnőtt light-contact -89 kg

Esztergomi KBSE

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top