Arany fokozattal tüntették ki a bajnai polgárőrség elnökét

Arany fokozattal tüntették ki a bajnai polgárőrség elnökét

Hírek, Komárom-Esztergom Comments Off 446

Április 12-én, az Országos Rendőr-Főkapitányság épületében rendezték meg az Országos Polgárőr Szövetség évi küldöttgyűlését.

Dr. Túrós András 2018. évi tevékenységet értékelve elmondta, hogy a Polgárőrség az elmúlt évben a civil bűnmegelőzés legjelentősebb, legnagyobb létszámú, legegységesebb, leghatékonyabb, sőt nélkülözhetetlen szereplője és zászlóvivője volt.

A Polgárőrség szakmai tevékenységét példaértékűnek minősítette, amiben a szövetségek, a polgárőrök lelkesen, szakszerűen végezték áldozatos munkájukat.

Dr. Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, Magyarország belügyminisztere megköszönte a polgárőrök 2018. évben végzett áldozatos munkáját, majd sor került a kitüntetések, elismerések átadására.

A Rendőrség és a Polgárőrség közötti együttműködés keretében kifejtett kimagasló tevékenységéért elismerésben és tárgy jutalomban részesítette az Országos Rendőr főkapitányság Kun Csabát, a Komárom-Esztergom megyei Polgárőr Szövetség elnökét.

Munkája elismeréseként a Polgárőr Érdemkereszt „Arany” fokozata kitüntetést kapta Horváth László a Bajnai Polgárőr Egyesület elnöke.

Az értekezleten OPSZ Felügyelő Bizottságának a tagjai közé választották Csonka Béla Urat, a KEMPSZ Felügyelő Bizottságának a tagját.

Fotó, forrás: Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top