A térségi médiának köszönhetően megtalálták az eltűnt japán turistát

A térségi médiának köszönhetően megtalálták az eltűnt japán turistát

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 304

Április 14-én, vasárnap délután, az Esztergom-Kertvárosi Polgárőrség a térségi média segítségét kérte egy Esztergomban eltűnt turista kapcsán. Az akció sikeres volt, hiszen néhány óra elteltével Pilismaróton találták meg az eltűnt japán férfit.

Vasárnap délután hajóval érkezett egy népes japán kirándulócsoport a városba. A bazilikához érve tapasztalták, hogy eltűnt az egyik társuk, egy 74 éves, ősz hajú férfi, aki kék kabátot és zöld hátizsákot viselt.

Nagy László, az Esztergom-Kertvárosi Polgárőrség vezetője a nyilvánosság segítségét kérte: a Dorogi-medence, a Régió TV Esztergom, a Hídlap, a Kemma és az InfoEsztergom felhívását több százan osztották meg.

Az esztergom-kertvárosi polgárőrök mellett a rendőrök is a nyomába eredtek az eltűnt személynek. A járőrök nem sokkal 18 óra után lakossági bejelentés alapján mentek ki Pilismarótra, ahol megtalálták az okmányai nélkül bolyongó, zavart férfit.

Nagy László a keresőcsapat nevében is köszöni a segítséget, ugyanis a civil összefogás hatalmas segítséget nyújtott nekik!

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top