Szezonnyitó motoros ellenőrzés

Szezonnyitó motoros ellenőrzés

Hírek Comments Off 342

Szentendre, Visegrád, Dobogókő és Esztergom térségében ellenőriztek a motoros rendőrök.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság motoros rendőrei a Szentendrei Rendőrkapitányság, a Szentendre Városi Baleset-megelőzési Bizottság, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság gépkocsizó járőrei, a Budakalász Önkormányzati Rendészet motoros járőrei, továbbá motoros polgárőrök közreműködésével közlekedésbiztonsági célú ellenőrzést tartottak 2019. április 13-án, szombaton, Szentendre és Esztergom térségében.

A jó idő beköszöntésével elérkezett a motoros szezon is. Kedvelt a motorosok körében Szentendre, Visegrád, Dobogókő környéke, valamint a Pilis-hegység útjai, és sokan motoroznak Esztergom térségében is. Ezekre a helyszínekre koncentrálva szerveztek látványos, demonstratív ellenőrzést a motoros rendőrök és segítőik, amelynek elsődleges célja a közlekedési balesetek megelőzése volt.

 

A közlekedők motoros rendőrök jelenlétére is számíthatnak a motoros szezon beköszöntésével. Kiemelt feladatuk a balesetek számát csökkenteni hivatott preventív jelenléten túl a közlekedési szabályok betartásának ellenőrzése, valamint a szabálysértők kiszűrése útján a közlekedésbiztonság növelése a megyék közútjain.

A Pest megyei rendőrök ezúton is köszönik a szabálykövető sofőrök pozitív hozzáállását, amit az akció ideje alatt a közutakon tapasztaltak!

Fotó, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top