Pénzbüntetést kapott a Sárisápon bordélyházat üzemeltető férfi

Pénzbüntetést kapott a Sárisápon bordélyházat üzemeltető férfi

Hírek, Kék hírek Comments Off 614

Korábban írtuk, hogy az ügyészség szerint tárgyalás nélkül, pénzbüntetéssel megúszhatja bűncselekményét az a férfi aki Esztergom környéki településen bordélyházat üzemeltetett. Akkor még nem volt ismert a település neve, most viszont kiderült, hogy Sárisápról van szó. A férfit félmillió forint megfizetésére büntették.

A vádlott interneten ismerkedett meg azzal a nővel, aki később az élettársa lett, majd a prostitúcióból élő nőnek és barátnőjének lehetővé tette, hogy az ő házában fogadják vendégeiket.

A vádlott és későbbi élettársa 2017-ben ismerkedtek meg egymással az interneten, ahol a nő prostitúciós tevékenységét hirdette. A nő és egy barátnője 2018 júniusától közös albérletben laktak. A vádlott és az interneten megismert nő 2018-ban élettársi kapcsolatot létesítettek, majd a nő fenti ismerősével együtt hárman egy albérletbe költöztek. A vádlott tudta, hogy mind a két nő prostitúcióból él. 2018. augusztus elején a vádlott élettársának ötlete alapján a férfi lehetővé tette, hogy a két nő a sárisápi házában fogadja a vendégeit. A két nőt a vádlott szállította a sárisápi házhoz délelőttönként, este pedig haza is vitte őket. A vádlott tudta, hogy az élettársa és annak barátnője prostitúciós tevékenységet folytat a tulajdonában álló ingatlanban.

Az utcában lakó szomszédok jelzése alapján 2018. szeptember 13-án rendőrök jelentek meg a sárisápi háznál és igazoltatták a vádlott élettársának barátnőjét. Ezt követően a vádlott és az élettársa megszakították a kapcsolatukat, a két nő többet nem fogadott vendégeket a házban.

Az Esztergomi Járásbíróság 2019. április 1-jén tárgyalás mellőzésével meghozott büntetővégzésében a férfivel szemben prostitúció elősegítésének bűntette miatt 250 napi tétel (2000.- forint/nap) pénzbüntetést szabott ki. Amennyiben a férfi az így kiszabott összesen 500.000.- forintot nem fizeti meg, a bíróság fogházban végrehajtandó szabadságvesztésre változtatja át a büntetését.

A vádlott és az ügyész a végzés kézhezvételétől számított 8 napon belül tárgyalás tartását kérheti, így a végzés még nem jogerős.

Tatabányai Törvényszék / dorogimedence.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top