Speedmarathon: 283 gyorshajtás megyénkben

Speedmarathon: 283 gyorshajtás megyénkben

Hírek, Kék hírek, Komárom-Esztergom Comments Off 408

24 óra alatt 28.661 gépjárművet ellenőriztek a Komárom-Esztergom megyei rendőrök. Ebből 283 esetben történt sebességtúllépés. Ez kevesebb mint 1%.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva 2019. április 3-án 6 órától 2019. április 4-én 6 óráig 24 órás sebességellenőrzést hajtott végre a rendőrség.

Megyénkben 80 lakosától 64 helyszínjavaslat érkezett, amelyek közül a helyi adottságokat, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka eredményeit figyelembe véve a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az illetékességi területén kijelölte az ellenőrzések helyszíneit és időpontjait.

A 24 órás ellenőrzés ideje alatt Komárom-Esztergom megyében 25 egyenruhás 48 helyszínen 28 661 járművet ellenőrzött, amelyek közül 283 esetben állapított meg sebességtúllépést.

A megyei rendőr-főkapitányság munkatársai köszönik a lakosság aktív részvételét a helyszínek kiválasztásában és más közlekedési akciók szervezése során is figyelembe kívánják venni az állampolgárok észrevételeit, javaslatait.

A gyorshajtás a közlekedési balesetek egyik legfőbb oka. A rendőrség azt kéri a járművezetőktől, hogy az év valamennyi napján tartsák be a szabályokat.

„…hogy mindenki hazaérjen!

Forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top