Lampionos felvonulás és Majális – Akkor és Most Jármű Expo 2019

Lampionos felvonulás és Majális – Akkor és Most Jármű Expo 2019

Esztergom, Hírek, Programok Comments Off 652

Akkor és Most Jármű Expo, sztár fellépők, remek koncertek, tűzijáték, szórakoztató programok és  fergeteges hangulat várja a látogatókat árpilis 30 – május 1 között a Fesztiválszigeten Esztergomban a Rugby Club rendezvényterületén. A programokra a belépés INGYENES.

A 2019-es Lampionos felvonulás és Majális, illetve az Akkor és Most Jármű Expo  összeállításánál a szervezők arra törekedtek, hogy mindenki megtalálja az elvárásainak, szórakozási szokásainak leginkább megfelelő programot és a hagyományok őrzése mellett valami újat, pezsdítőt hozzunk az esztergomi életbe. Méltán népszerű zenekarok, énekesek, előadók széles palettája biztosítja a  szórakozási lehetőséget a kulturális programok mellett a fesztivál alatt. A programok április 30.-án az Akkor és Most Jármű Expo 13:00 órai megnyitójával indulnak. A Lampionos felvonulás és Majális alkalmával ellátogat Esztergomba a EMeRTon-díjas kiváló énekes Bereczki Zoltán 17:30-as kedzéssel, akit a TNT Track és Dj. Dominique fog kötetni az este folyamán.

Április 30-án az Akkor és Most Jármű Expo mellett a Lampionos Hajós Felvonulás, illetve a Tűzijáték is színesíteni fogja a programokat.

Május 1-jén továbbra is megtekinthető lesz az Akkor és Most Jármű Expo, mellyel párhuzamosan Oszvald Marika, a Kaméleon zenekar, illetve Tóth Gabi koncerten vehetnénk részt az eseményre kilátogatók.

Minden program és fellépő>>

Képek tavalyi rendezvényről>>

Ilyen volt a tavalyi majális:

 

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top