Eltiltották őket a vezetéstől, mégis a volán mögé ültek

Eltiltották őket a vezetéstől, mégis a volán mögé ültek

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 266

Vasárnap és hétfőn is olyan sofőröket ellenőriztek a rendőrök Esztergomban, akiket már korábban eltiltottak a vezetéstől.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei 2019. március 31-én 17 óra után Esztergomban, a Schweidel József utcában ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő bakonszegi lakost. Az iratok ellenőrzése során megállapították, hogy a gépjárművet a forgalomból ideiglenesen kivonták és kötelező felelősségbiztosítással sem rendelkezik. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredmény mutatott, ezért további intézkedés megtétele céljából a rendőrkapitányságra előállították. A férfi elmondta, hogy nincs vezetői engedélye, azt korábban elvették tőle. A rendőrök a forgalmi engedélyt és a hatósági jelzést átvételi elismervény ellenében elvették, a 20 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából. A gépjárműben tartózkodó tulajdonos ellen, járművezetés tiltott átengedése miatt indult szabálysértési eljárás.

A helyi rendőrök Esztergomban állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit 2019. április 1-jén 15 óra 25 perckor. A járőrök ellenőrizték a jármű és a sofőr iratait, ekkor derült ki, hogy a 35 éves férfit az Esztergomi Járásbíróság ittas járművezetés miatt eltiltotta a vezetéstől. A sofőrt előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették és 72 órán belül, gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

Forrás: police.hu
Fotó: illusztráció

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top