Először Tokodon, majd egy dorogi szoláriumban lopott

Először Tokodon, majd egy dorogi szoláriumban lopott

Dorog, Hírek, Kék hírek, Tokod Comments Off 366

Az igazság győzött! Tavaly egy dorogi szoláriumban lopás történt. Az akkori rendőrségi hír publikálása után lapunkat megkereste a hölgy, hogy ő nem követett el lopást, kérte a cikk eltávolítását, illetve jelezte, hogy félreértésről van szó, melyet a rendőrséggel tárgyal. A cikk eltávolításra került, de mint kiderült, megvezetett minket is, ahogy azokat az ártatlanokat, akiktől lopott, illetve a zálogházast, akit átvert. A mások által, munkával megkeresett vagyon eltulajdonítása bűncselekmény. Aki ezt teszi, vállalja a következményeit, akkor is, ha az szabadságvesztéssel jár!

A rendőrség tájékoztatása:

Egy dorogi szoláriumban letett kabát zsebéből tulajdonított el készpénzt 2018. szeptember 11-én L-né B. Csilla. A 31 éves nő bement az üzletbe, majd az egyik vendég székre akasztott kabátja zsebébe benyúlt és kivette belőle a benne lévő pénzt. A sértett amint észrevette a lopást, feljelentést tett a rendőrségen. A dorogi nyomozók széleskörű adatgyűjtést folytattak, aminek köszönhetően azonosították és másnap elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

A nyomozás során kiderült, hogy L-né B. Csilla nem először követett el bűncselekményt. 2018 júniusában egy tokodi lakásból lopott el ékszereket, amiket egy dorogi zálogházban eladott, azt állítva, hogy az a sajátja. Emiatt lopás vétség és csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított ellene a rendőrség.

Az ügy vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top