Sorozatosan lopott a tokodaltárói férfi, most elfogták

Sorozatosan lopott a tokodaltárói férfi, most elfogták

Dorog, Hírek, Kék hírek, Tát, Tokodaltáró Comments Off 659

Az esztergomi rendőrök a kórházi tolvaj után egy másik férfit is elfogtak, aki kerékpárokat, rézcsövet, vascsövet és radiátort is lopott. A 24 éves tokodaltárói férfit letartóztatta a bíróság.

Négy rendbeli lopás bűntett és három rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 24 éves tokodaltárói férfi ellen. Sz. Gergely 2019. március 4-én egy táti élelmiszerüzlet előtt leállított kerékpárt tulajdonított el. Négy nappal később egy melléképületből lopott el egy biciklit. A következő bűncselekményt március 12-én követte el, amikor egy tokodaltárói ház udvaráról radiátort, grillezőt, üstöt és vascsövet tulajdonított el. Négy nappal ezután szintén egy udvarról lopott, ezúttal rézcsövet és marógépet. Másnap a tettes még ezen kívül egy tokodi telephelyre is bement és egy tárolóba bejutott, de a riasztó megszólalt, ezért távozott. További két bűncselekményt követett el a tettes még márciusban, akkor szintén kerékpárt és egy hegesztő gépet lopott, amit később értékesített.

 

A sorozatnak az esztergomi nyomozók vetettek véget, akik 2019. március 25-én, Dorogon elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Sz. Gergely lakásán a rendőrök kutatást tartottak, amelynek során az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták. Az ellopott kerékpárokat a sértettek visszakapták. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére az illetékes ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit az Esztergomi Járásbíróság 2019. március 28-án elrendelt.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság nyomozói egy hét alatt így két sorozat elkövetőt fogtak el. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a napokban egy férfi ellen indítottak büntetőeljárást, aki az esztergomi kórházban fekvő betegektől lopott több alkalommal.

Képek az esetről>>

Forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top