Munkahelyükön verekedtek össze

Munkahelyükön verekedtek össze

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 229

Az Esztergomi Járási Ügyészség garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt nyújtott be vádiratot egy férfival szemben, aki munkahelyén bántalmazta a haragosát.

A vádlott egy szakközépiskola tanulója, szakmai gyakorlatát egy esztergomi gyár telephelyén végezte 2018 novemberében. A vádlott munkatársa volt sértett, akivel rossz volt a viszonya, mert a sértett szerint a vádlott hozzáállása nem volt megfelelő a munkához, míg a vádlott szerint a sértett őt folyamatosan piszkálta, gúnyolódott vele.

A vádlott 2018. november 21-én 5 óra 50 perckor a szerszámkészítő részlegen tartózkodott, mivel 6 órakor kezdte a munkát. Ide érkezett a sértett, aki éjszakás volt. A sértett üdvözölte a vádlottat, kezet fogott vele, aki erre őt két kézzel meglökte. A sértett megtántorodott, védő szemüvege leesett, ezért tenyerével megütötte az elkövető nyakát.

Pár perccel később a vádlott rátámadt sértettre, és őt legalább négyszer ököllel a fején megütötte, miközben másik kezével a sértett ruháját fogta. A sértett kezeivel védte a fejét, és igyekezett távoltartani magától a vádlottat, akit egy vagy két alkalommal védekezésül meg is ütött, majd őt magától sikerült eltolnia. A vádlottat és a sértettet egy harmadik személy választotta szét.

A sértettnek a vádlott bántalmazása következtében a bal szemöldöke felett és a bal füle mögött duzzanat keletkezett, amely sérülések 8 napon belül gyógyultak, amely miatt a sértett magánindítványt terjesztett elő, azaz kérte az elkövető megbüntetését.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottat pénzbüntetésre ítélje.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top