Malacokat akart lopni, viszont a malacok gyorsabban futottak!

Malacokat akart lopni, viszont a malacok gyorsabban futottak!

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 491

Az állatok gyorsabban futottak, mint a tolvaj, ezért nem tudta elkapni őket az esztergomi telepen. Az Esztergomi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy esztergomi telepről akart disznót lopni egy 18 éves helyi férfi 2018. október 2-án. E. M. a telephelyet körülvevő drótkerítés alját megbontotta, az alatt mászott be a telepre. Az ott lévő sertések közül többet is meg akart fogni, de azok elfutottak előle, nem tudta őket ellopni. Miután többszöri próbálkozásra sem sikerült elkapni az állatok közül egyet sem, felhagyott a szándékával és távozott a helyszínről. Az elkövetőt az esztergomi rendőrök rövid időn belül azonosították és három nap múlva gyanúsítottként kihallgatták. E. M. ellen lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy a malacokat saját részre akarta ellopni, azért hogy később levágja őket. A nyomozás vizsgálati szakaszában az Esztergomi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top