Bordélyházat üzemeltett egy férfi térségünkben

Bordélyházat üzemeltett egy férfi térségünkben

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 365

Tárgyalás nélkül, pénzbüntetéssel megúszhatja bűncselekményét az a férfi, aki kisebb bordélyházat üzemeltetett térségünk egyik településén.

Az Esztergomi Járási Ügyészség prostitúció elősegítésének bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki Esztergom egyik környező településén két prostituáltnak biztosított egy családi házat ahhoz, hogy abban erotikus szolgáltatást kereső vendégeket fogadjanak.

A vádlott 2017. évben az interneten ismerkedett meg egy olyan nővel, aki prostitúciós tevékenységet folytatott. 2018-ban élettársi kapcsolatot létesítettek és közös albérletbe költöztek. 2018 júliusában hozzájuk költözött egy fiatal felnőtt nő is, aki szintén prostitúciós tevékenységből tartotta fenn magát. 2018 augusztusától a vádlott a saját tulajdonát képező, Esztergom környéki településen található családi házában biztosította mindkét nőnek azt, hogy ott fogadják azokat a vendégeket, akik erotikus szolgáltatást kívánnak igénybe venni. Az utcában lakó szomszédok 2018 szeptemberében jelezték, hogy a hölgyek mire használják az ingatlant, így a rendőrség felszámolta az abban folytatott tevékenységet.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a bíróság a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével, pénzbüntetést szabjon ki.

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top