Esztergomi tűzoltó munkáját ismerték el

Esztergomi tűzoltó munkáját ismerték el

Esztergom, Hírek, Komárom-Esztergom Comments Off 266

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóságon is megemlékeztek március 15-éről. Az országos katasztrófavédelemi igazgatóságon pedig Salkovics Beáta, esztergomi tűzoltó részesült elismerésben.

A katasztrófavédelem munkájának segítése érdekében tett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy főigazgató ajándéktárgyat adományozott Salkovics Beáta tűzoltó őrnagynak az Esztergomi Katasztrófavédelmi Kirendeltség kiemelt főelőadójának. Az elismerést nevezett a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon tartott ünnepi állománygyűlésen vette át.

A megyei igazgatóság ünnepi állománygyűlésen emlékezett meg csütörtökön az 1848-49-es forradalom és szabadságharcról. A Himnusz elhangzását követően Sasváriné Reiger Emőke tű. alezredes, ellenőrzési szolgálatvezető asszony elevenítette fel az 1848. márciusi 15-i majd az azt követő eseményeket. Beszéde zárásaként hangsúlyozta az összetartás, összefogás fontosságát. Az ünnepséget Szabó Zsombor az Árpád Gimnázium diákja zárta Petőfi Sándor 1848 című költeményével.

Fotó: Iró Zoltán – RSOE

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top