Tetőn keresztül jutottak be a tokodi házba, mindent vittek ami mozdítható volt

Tetőn keresztül jutottak be a tokodi házba, mindent vittek ami mozdítható volt

Hírek, Kék hírek, Tokod Comments Off 589

A dorogi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát a két elkövetővel szemben.

Egy tokodi hétvégi házba ment be a tetőt megbontva két férfi 2018. szeptember 3-án. K. János és H. Róbert szerszámokat, háztartási cikkeket, élelmiszert és alkoholt lopott el több százezer forint értékben. A sértett másnap vette észre a betörést és azonnal feljelentést tett a rendőrségen.

A Dorogi Rendőrkapitányság munkatársai a széleskörű adat- és információgyűjtést követően azonosították, majd három nap múlva elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható K. Jánost és H. Róbertet. A gyanúsítottak a bűncselekmény elkövetését beismerték. Elmondták, hogy a házba a tetőn keresztül, annak cserepeit megbontva jutottak be. Eredeti szándékuk az volt, hogy italhoz jussanak, de végül mást is magukkal vittek.

A nyomozók a kutatás során az ellopott tárgyak nagy részét megtalálták és lefoglalták. K. János és H. Róbert ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Dorogi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Fotó, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top