Dílerek buktak le Zsámbékon és Pátyon

Dílerek buktak le Zsámbékon és Pátyon

Hírek, Kék hírek Comments Off 347

A budaörsi rendőrök a rajtaütés során két férfit elfogtak, valamint nagyobb mennyiségben foglaltak le kábítószergyanús anyagokat és készpénzt.

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult nyomozás kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A nyomozók adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható férfiakat, elfogásukra összehangolt akciót szerveztek. Egy zsámbéki háznál 2019. március 14-én reggel, míg egy pátyi ingatlannál 2019. március 15-én hajnalban tartottak rajtaütést. Zsámbékon egy 22 éves férfit, Pátyon pedig egy 19 éves férfit fogtak el, majd mindkét helyszínen kábítószergyanús anyagokat, kábítószer porciózásához és tárolásához használatos tárgyakat találtak és foglaltak le a rendőrök. A kutatás során feltehetően a bűncselekménnyel összefüggésben szerzett nagyobb mennyiségű készpénzt is találtak a nyomozók.

Előállítását követően a 22 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntett, a 19 éves férfit pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök.

A két férfi ellen a további eljárást szakértők bevonásával a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.

Fotók, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top