Ikszelt a Dorog, Lénárt duplázott

Ikszelt a Dorog, Lénárt duplázott

Dorog, Hírek, Sport Comments Off 107

A Labdarúgó NB II 28. fordulójában a Ceglédi VSE vendége a Dorogi FC volt, március 10-én, vasárnap.

Az első gólt a 14. percben a dorogiak szerezték Lénárt személyében. A második félidőben, a 46. percben egyenlített a Cegléd. Az 57. percben viszont ismét vezetett a Dorog, Lénárt góljával. A mérkőzés 78. percében Kitlt kiállították, a 79. percben pedig egyenlítettek a ceglédiek.

CEGLÉDI VSE–DOROGI FC 2–2 (0–1)

Cegléd, Zsengellér Gyula Sporttelep, 450 néző. Vezette: Németh Ádám (Albert István, Bornemissza Norbert)
CEGLÉD: Mursits – Kárász, Póti, Farkas A., Fejes J. – Varjas Z., Pallagi (Csirmaz, 76.), Sigér Á. – Földi B. (Rétyi T., 60.), Lukács R. (Wild, 84.), Oldal. Megbízott edző: Schőn László
DOROG: Szentpéteri – Erdélyi B., Dlusztus, Nagy Zs., Papp M. – T. Lénárt, Kitl M., Mészáros Á. – Beke (Fürjes, 71.), Paudits (Vígh Á., 73.), Szedlár (Nagyházi, 81.). Szakmai igazgató: Balogh Pál
Gólszerző: T. Lénárt (0–1) a 14., Varjas Z. (1–1) a 46., T. Lénárt (1–2) az 57., Kárász (2–2) a 79. percben
Kiállítva: Kitl M. (megrúgta Csirmazt) a 78. percben

MESTERMÉRLEG
Schőn László
: – Örülünk az egy pontnak, az egész csapat sokat tett ezért. Kétszer is hátrányból álltunk fel, s ez bizonyítja a csapat tartását, erősségét. Időnként még jól is játszottunk, ebből meríthetünk erőt.
Balogh Pál: – A pontszerzés mindenképpen sokat jelent, ugyanakkor hiányérzetünk maradt, mert kétszer is vezettünk idegenben. Bár ezúttal nem játszottunk jól, de az elmúlt három bajnokin szereztünk hét pontot, ami bizakodásra ad okot.

A 28. forduló eredményei>>

A dorogiak jelenleg 36 ponttal a tabella 13. helyén állnak. A következő mérkőzésre március 17-én, vasárnap kerül sor a Buzánszky Jenő Stadionban, a vendég pedig az első helyen álló ZTE FC lesz.

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top