Ellenőrzéssorozatot tart a rendőrség Dorogon

Ellenőrzéssorozatot tart a rendőrség Dorogon

Dorog, Hírek, Kék hírek Comments Off 437

A Dorogi Rendőrkapitányság balesetmegelőzési célból fokozott ellenőrzéseket tart az Iskola utcában, a védtelen gyalogosok érdekében.

Az elmúlt évben felújították az utcát és új aszfaltot is kapott, ahová 30-as sebességkorlátozó tábla került kihelyezésre, mivel több intézmény, óvoda, általános iskola, sportcsarnok, sípálya, játszótér és uszoda is található itt, ezáltal megnőtt a gyalogos forgalom.

A rendőrkapitányságra bejelentés érkezett, hogy sok autós nem tartja be a közlekedési szabályokat és figyelmen kívül hagyva a jelzőtáblát nagy sebességgel közlekedik ezen az útszakaszon.

A balesetek elkerülése és a szabályok betartása érdekében a Dorogi Rendőrkapitányság két hetes ellenőrzéssorozatot tart ezen a szakaszon.

A február 25-én és 26-án tartott ellenőrzések tapasztalatai azt bizonyítják, hogy a bejelentés megalapozott volt, hiszen összesen 64 gyorshajtóval szemben intézkedtek a rendőrök két nap alatt, valamint 5 biztonsági öv használatának az elmulasztása és egyéb szabályszegés is történt.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat és óvatosan vezessenek!

„hogy mindenki haza érjen!”……

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top