Egy nap kétszer kapták el ittasan, vádat emeltek ellene

Egy nap kétszer kapták el ittasan, vádat emeltek ellene

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 211

Az Esztergomi Járási Ügyészség kettő rendbeli ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt nyújtott be vádiratot egy férfival szemben.

A férfi először 2018. június 11. napján 19 óra 20 perckor Esztergom belvárosában vezette úgy a személygépkocsiját, hogy előtte szeszesitalt fogyasztott. A súlyos fokú alkoholosan befolyásolt állapotában a parkolás során a vádlott nekiütközött egy másik gépjármű bal oldalának. A vádlott vezetői engedélyét a hatóság még ezen a napon bevonta.

Ezt követően, ugyanezen a napon, 23 óra 57 perckor vezette ismét a vádlott a személygépkocsiját Esztergom belvárosában úgy, hogy közepes fokú alkoholos befolyásoltság alatt állt.

A vádlott harmadszor 2018. július 08. napján 19 óra 05 perckor Esztergomban, a belvárosban vezetett egy személygépkocsit, ekkor közepes fokban volt befolyásolva a biztonságos járművezetésben. Ezt követően, ugyanezen a napon 20 óra 30 perckor Esztergom belvárosában ugyancsak közepesen ittas állapotban vezette ugyanazt a személygépkocsit.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben a vádlottat végrehajtásában felfüggesztett fogházbüntetésre, valamint a közúti járművezetéstől hosszabb időre történő eltiltásra ítélje.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top