Másfél millió legókocka Esztergomban

Másfél millió legókocka Esztergomban

Esztergom, Hírek Comments Off 625

Február 23-24-én harmadik alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb magánkézben lévő LEGO® gyűjteményének kiállítása Esztergomban a Balassa Bálint Gazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskolában.

Ez lesz a rendezvénysorozat eddigi legnagyobb kiállítása, ahol több, mint 1.500.000 kockából láthatnak fiatalok és idősebbek rengeteg egyedi építményt és különleges gyári készletet. A változatos témákban mindenki találhat magának kedvencet, hiszen a Gyűrűk urától kezdve, Csillagok háborújáig, Disneyland vidámparktól, a járműcsodákig minden megtalálható lesz. Itt kerül bemutatásra első alkalommal a Kockanapok eddigi legnagyobb óriás városa, saját repülőtérrel hegyekkel és vasútállomással!

Magyarországon egyedülálló kreatív foglalkoztató és játszóházban játszhatnak a Kockanapok rendezvényen résztvevők. A különböző méretű mozaiképítések mellett lehetőség van egyedi tervezésű építmények összerakására is. A fiatalabb korosztálynak pedig óriás játszószőnyegen, Duplo® építéssel van lehetőségük szüleikkel együtt minőségi időtöltésre.

Nyitvatartás: szombat: 10.00-18.00 vasárnap: 9.00-18.00

Jegyárak: Gyerek, Felnőtt: 900 Ft (2 éves kor alatt a rendezvény ingyenes!)

Jegyeket a helyszínen lehet csak a kiállítás nyitvatartási ideje alatt vásárolni!

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top