Kategóriák: DorogHírek

Aláírásgyűjtés az M10-es elkerülőért

A Tegyünk Együtt Vörösvárért Egyesület szervezésében aláírásgyűjtés indult, hogy megépüljön végre a 10-es utat elkerülő M10-es számú út Kesztölc és Budapest között.

A TEVÖ gyűjtéséhez csatlakozott a dorogi Civilek a Fejlődő Városért Egyesület, a pilisvörösvári Szebb Környezetünkért Egyesület, a Tinnyei Régió Munkacsoport, illetve a 10-es út Facebook csoport számos tagja.

A kezdeményezést aláírásunkkal Dorog, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár és Solymár településeken összesen 37 helyszínen erősíthetjük meg. A folyamatosan frissülő aláírásgyűjtő pontok ITT ÉRHETŐK el!

Dorogi aláírásgyűjtő pontok: Szetei Papírbolt (Bécsi út 45.), Dubai Sun Szolárium (Bécsi út 60.), Tóth Gyula cipész (Orgona u. 2.), Főnix Ingatlankezelő (Mária u. – Bécsi út sarka – Femaker üzletház), Hiper XL éjjel-nappali (Munkás utcai üzletsor), Provill-ker villamossági üzlet (Esztergomi út 17.), Autómosó (Hantken Miksa u. 8), Extrém Szépségház (Bécsi út 62).

Az aláírásokat a szervezetek 2019. március 31-éig gyűjtik, majd a megírt kérvénnyel együtt a közlekedésért felelős államtitkárnak juttatják el.

Amit az M10-es elkerülő útról tudni érdemes>>

Önnek van üzlete a 10-es út mentén? Szeretne Ön is gyűjtőpontként üzemelni? Várja jelentkezését a TEVÖ a hello@tevo.hu e-mail címen!

A Tinnyei Régió Munkacsoport kisfilmje: