Elvesztette önuralmát az annavölgyi játékos: megrúgta a bírót!

Elvesztette önuralmát az annavölgyi játékos: megrúgta a bírót!

Hírek, Kék hírek Comments Off 668

Az Esztergomi Járási Ügyészség ma bíróság elé állította azt a focistát, aki tavaly ősszel egy annavölgyi futball mérkőzésen, a kiállítását követően szidta, majd megrúgta a játékvezetőt.

November 11. napján, 13 óra 30 perckor Annavölgyön, a Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága szervezésében megyei III. osztályú labdarúgó mérkőzést rendeztek. A férfi az annavölgyi csapat játékosaként vett részt a meccsen.

A focista a mérkőzés közben – mivel megítélése szerint a sérelmére elkövetett szabálytalanság miatt a játékvezető nem ítélt szabadrúgást – trágár, sértő kijelentést tett a játékvezetőre, aki őt emiatt kiállította. Ezt a vádlott jogtalannak érezte, és az emiatt érzett dühében elindult a bíró felé, közben folyamatosan szidta, majd amikor odaért hozzá, megrángatta a mezét, és egyszer belerúgott a combjába. A mérkőzés vezetőjének nem lett sérülése.

A labdarúgó mérkőzés mindenki számára azonos feltételekkel állt nyitva, azon kb. 50 fő volt jelen.

Az ügyészség a beismerő vallomást tett elkövetőt nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettével vádolta, és ma (2019. február 6-án) bíróság elé állította. Az Esztergomi Járásbíróság a férfit 300.000 forint pénzbüntetésre ítélte. Az ítélet jogerős.

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top