Sikeresnek bizonyul az új körözési toplista

Sikeresnek bizonyul az új körözési toplista

Hírek, Kék hírek Comments Off 822

Még csak néhány napja állította össze a körözési toplistát a rendőrség, máris elfogtak egy 9 éve körözött személyt a Pest megyei rendőrök, lakossági bejelentés alapján. A körözési toplistán több helybéli is szerepel.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Célkörözési Csoportjának nyomozói a Vizsgálati Osztály nyomozóival és a Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársaival közösen elfogtak egy 43 éves férfit 2019. január 31-én reggel a Tolna megyei Nakon. Az országos körözési toplistán szereplő férfi tartózkodási helye – a megújult körözési oldalon keresztül érkezett – lakossági bejelentés alapján jutott a rendőrök tudomására. A 43 éves férfi ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer birtoklása bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot több mint 9 éve. A nyomozók a körözött férfit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

A rendőrség a lakosságtól érkező bejelentéseket szenzitíven kezeli, fokozott figyelmet fordítva a bejelentő anonimitására.

Forrás: police.hu / dorogimedence.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top