Esztergomban és Piliscséven is ittas vezetőket fogtak el

Esztergomban és Piliscséven is ittas vezetőket fogtak el

Esztergom, Hírek, Kék hírek, Piliscsév Comments Off 406

Esztergomban egy férfi a kocsmából kijött és autóba szállt, meg sem állt hazáig, hiába jeleztek neki a rendőrök. Otthonánál vonták felelősségre, ahol a szondát sem volt hajlandó megfújni. Ugyanezen a napon Piliscséven is ittas vezetőt fogtak el!

A helyi járőrök egy esztergomi italozó előtt figyeltek fel egy férfira 2019. január 16-án este, aki kijött a kocsmából, majd beszállt az autójába és elhajtott. A sofőr nem állt meg a rendőrök jelzésére, hanem hazáig vezetett. A 47 éves férfi az alkoholszondát nem volt hajlandó megfújni, ezért előállították őt mintavételre, ahol bebizonyosodott, hogy alkoholos befolyásoltság alatt vezette a járművét.

A dorogi rendőrök Piliscséven állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit 2019. január 16-án. A 60 éves sofőr a rendőröknek nem tudta átadni a vezetői engedélyét, mert elmondása szerint azt otthon hagyta. A járőrök alkoholszondás ellenőrzést is végrehajtottak, ami pozitív lett. A sofőrrel szemben a rendőrök előállítását követően szabálysértési és büntetőeljárást kezdeményeztek.

Forrás: police.hu / dorogimedence.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top