Erős emberek mutatták meg erejüket Solymáron

Erős emberek mutatták meg erejüket Solymáron

Hírek, Sport Comments Off 778

2018. december 30-án, Solymáron, az Auchan parkolóban került megrendezésre az erős emberek bemutatója.

Az eseményen Fekete László kilencszeres, Ifj. Fekete László nyolcszoros, Fekete Miklós hatszoros és Fekete Richárd egyszeres világbajnok mellett 10 felvidéki erős ember is képviselte magát.

A sportolók öt versenyszámban mutatták meg erejüket: kőgolyóemelés, kamionhúzás, súly fej fölé nyomása, súlyok lépcsőn cipelése, illetve koffercipelés.

A rendezvény fő számában Ifj. Fekete László nagyon jó részidővel küzdött meg a 16 tonnás kamionnal, melyet a Csolnoki Polus Trans biztosított. A megtelt parkolóban pedig a szurkolók és a családtagok bíztatták a sportolókat.

Ifj. Fekete László a dorogimedence.hu-nak elmondta, hogy továbbra is haladnak a tiszta becsületes úton a sportban is és idén Solymáron egy még nagyobb műsor kerül majd megrendezésre részükről. „Az idei évben lesz egyéni és csapat Világbajnokság is melyre nagyon készülünk. Szeretnék egy 330 kg-os gúlát láb között elvinni 15 méterre, ezzel a saját Világrekordomat megdönteni, de bízom benne, hogy a sok kitartó becsületes munka meghozza az eredményt. ” – tette hozzá László.

A világ legerősebb családja ezúton is köszöni a támogatók által nyújtott segítséget, a Pilis Autót, illetve az Auchan-t, mint fő támogatókat pedig külön köszönet illeti.

Mint kiderült a videó teljesen még nem készült el, ezért a jelenlegit eltávolítottuk, a végleges változatot hamarosan közzétesszük!

További fényképek>>

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top