Elismerték a dorogi sportolók és edzők munkáit

Elismerték a dorogi sportolók és edzők munkáit

Dorog, Hírek Comments Off 594

December 14-én, pénteken került megrendezésre az Évzáró Kézilabda Gálával egybekötött Év Sportolója, Év Edzője díjátadó.

A díjátadó ünnepségen dr. Tittmann János polgármester köszöntötte az egybegyűlteket. Beszédében elmondta, hogy mennyire büszke a folyamatos dorogi sportsikerekre. Idén az Év Sportolóinak diótörő figurákat ajándékozott. Elmondta, hogy azért jutott a választása a Diótörőre, mert a sportban is a törekvés, erő és az előrejutás a tényező, hiszen az E. T. A. Hoffmann művében a Diótörő is a legkeményebb dió feltörésével próbálkozott, majd a sikere után elnyerte a hercegnő kezét, és ő is egy herceggé változott. Az elismeréseket a polgármester a sportágak klubjainak elnökeivel együtt adta át.

Másodikként Szekér Zoltán intézményvezető osztotta meg a gondolatait, kiemelte, hogy a versenysport mellett a szabadidősport is kiemelkedő helyen szerepel városunkban, hiszen egyre többen csatlakoznak a futó és a kerékpáros klubokhoz. Szekér Zoltán egy díjjal köszönte meg Málnás Zsolt rendőr alezredesnek a dorogi rendőrség segítségét, illetve a szabadidősportolók biztonsága érdekében elkövetett alázatos odafigyelést. Egyébként a december 7-én megrendezett, a Nemzetiségi és Értéktár Nappal egybekötött díjátadón, Málnás Zsolt nyerte el a Megye Rendőre címet.

Az Év Sportolója díjazottjai: Barna Gergő, Faragó Bálint, Lénárth Tamás, Farkas Koppány, Fehérvári, Jázmin, Vátzi Bálint, Kaposvári Eszter, Kolozsvári Barnabás, Tolvaj Dorka, Botzheim Gregor Zalán, Meczger Sára, Tamás Izabella.

Az Év Edzője jelöltek: Fenyvesi László – labdarúgás, Erdős Krisztián – kézilabda, Boda Árpád – úszás, Klányi János – birkózás.

A közönségszavazat alapján az idei évben Klányi János kapta meg az Év Edzője elismerést.

További sikereket kívánva gratulálunk a sportolóknak és az edzőknek!

Fotók: Tücsök György

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top