Mikulás futás Dorogon

Mikulás futás Dorogon

Dorog, Hírek, Sport Comments Off 331

December 9-én, vasárnap 09:30-tól várják mindazokat Dorogon, a Buzánszky Jenő Stadionba, akik egy jó hangulatú rendezvényen szeretnének részt venni.

Idén már negyedik alkalommal rendezi meg a Dorogi Futókör Sportegyesület a hagyománnyá vált Jótékonysági Mikulás-futást, amely során cipősdoboznyi ajándékokat gyűjtenek a rászoruló gyerekeknek. A kapott adományokat a Családsegítő Szolgálat segítségével juttatják el a kicsikhez, hogy nekik is boldog legyen a karácsonyuk.

Az esemény a gyerekek futásával kezdődik, akik futnak egy kört a Mikulás-bácsival a pályán, majd megkapják a jutalmukat a táv végén. Ezután a bátrabbakat a Mikulás egy nagyobb körre invitálja a városban. A stadionból a Mária utcán át jutnak el az Agoráig, ahol egy közös fotó készül a sportolókról. Ezután az Alagúton keresztül érkezik vissza a vidám sereg a kiindulási ponthoz. Itt vendégül látnak mindenkit egy forró teára, forralt borra, pár falat süteményre.

Cserébe annyit kérnek az indulóktól, hogy hozzanak magukkal egy cipősdoboznyi ajándékot, amelyen szerepel, hány éves kisfiúnak vagy kislánynak rejt meglepetést a csomag.

Facebook>>

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top