A szomszédok szeme láttára lopta el a hűtőt Tokodaltárón

A szomszédok szeme láttára lopta el a hűtőt Tokodaltárón

Hírek, Kék hírek, Tokodaltáró Comments Off 240

Az Esztergomi Járási Ügyészség szabálysértési értékre, dolog elleni erőszakkal, helyiséghez tartozó bekerített helyre a jogosult tudta és beleegyezése nélkül bemenve elkövetett lopás vétsége miatt nyújtott be vádiratot egy férfival szemben, aki fényes nappal, a szomszédok szeme előtt lopott el egy hűtőt.

A vádlott 2018. március 17-e és 2018. március 26-a, 14 óra közötti időben egy kétkerekű kézikocsival megjelent egy tokodaltárói, kerítéssel körbekerített háznál azért, hogy a kapuval zárt elülső udvaron lévő, két sértett közös tulajdonában lévő, 12 éves, 20.000,-Ft értékű hűtőt jogtalanul eltulajdonítsa.

A vádlott az utcán tartózkodó szomszédoknak valótlanul azt állította, hogy a tulajdonos megengedte neki azt, hogy elvigye a hűtőt a ház udvaráról.

Ezt követően a vádlott a bezárt kerítéskaput felemelte, így azt a zsanérokról leemelte, majd bement az udvarra, ahol a sértettek tulajdonát képező hűtőt a magával vitt kézikocsira tette, majd azzal elhagyta az ingatlant, így azt jogtalanul eltulajdonította.

A vádlott a lakóhelyén a garázsában szétszedte a hűtőgépet, annak motorját 1000,-Ft-ért eladta ismeretlen személynek, míg a maradék fémhulladékot hulladékátvevő telephelyen adta le.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben a büntetett előéletű vádlottat végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztésre, valamint 20.000,-Ft összegű vagyonelkobzásra ítélje.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top