Kategóriák: DorogHírek

Ismét elismerték Dorog főépítészének munkáját

November 8-án, csütörtökön, a Várkert Bazárban tartották a Baumit Kft. által szervezett „Év Homlokzata” díjátadót.

Az említett dorogi cég által kiírt pályázatra 5 kategóriában, összesen 286 nevezés érkezett. A családi ház kategóriában, Dankó Kristóf, Dorog főépítésze ismét díjat zsebelhetett be. Egy hónappal ezelőtt pedig az „Év Háza Komárom-Esztergom Megyében” díjátadón is elismerték munkáját.

Kiosztott pályadíjak:

  • családi ház: Dömös, pályázó Dankó Kristóf építész és DKD Kft. kivitelező
  • társasház: Szeged, Árboc utca, pályázó Plusz Építő Kft., mint kivitelező (építész: Török Csongor)
  • középület: Ópusztaszer Nemzeti Történeti Emlékparkpark Gyógynövényház, pályázó: Bezso Bau Kft., mint homlokzati kivitelező (építész: Tér és Forma Építész Iroda)
  • energetikai felújítás: Zalaegerszegi Cseperedő Bölcsőde és Petőfi Utcai Tagóvoda pályázó Szabau Invest Kft., mint kivitelező (építész: Zala Art Építésziroda Kft)
  • műemlék: Budajenői Műemlék Magtár, pályázó Csóka Balázs építész (kivitelező: Maros 35 Bt.).

A közönségszavazáson a legtöbb online voksot egy budapesti családi ház kapta, melynek kivitelezője a Casa Nostra Bau Kft. volt.

A Baumit ügyvezetői különdíjat, melynek értéke 500-500 ezer forint két épület kapta, az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Budapesti Campusa, a pályázó a Jahoda és Páricsy Építésziroda Kft., illetve a Boldogfalvi Farkas család bagodi kápolnája és temetkezési helye. Pályázó: Végh és Tuboly Kft. (kivitelező).

Részletek>>

Forrás: Baumit Kft. / dorogimedence.hu
Fotó: Baumit Kft. (családi ház – Dömös – Dankó Kristóf)