Mosdóba zárta áldozatát a szatír ukrán férfi Nyergesújfaluban

Mosdóba zárta áldozatát a szatír ukrán férfi Nyergesújfaluban

Hírek, Kék hírek, Nyergesújfalu Comments Off 851

Egy nyergesújfalui presszó mosdójába zárta be a sértettet egy 28 éves férfi. A rendőrök egy órán belül elfogták a gyanúsítottat.

Személyi szabadság megsértése bűntett és szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 28 éves ukrán férfi ellen.

A gyanú szerint K. Robert 2018. október 30-án délelőtt egy nyergesújfalui presszóban bement a női mosdóba, ahol egy ott dolgozó nő tartózkodott. A férfi becsukta maga mögött az ajtót és szeméremsértő módon mutogatta magát a sértettnek. A nő ekkor kimenekült a mellékhelyiségből, majd az ott tartózkodók értesítették a rendőrséget. A helyi járőrök azonnal a helyszínre siettek, de ekkorra az elkövető már elmenekült. Az egyenruhások rövid időn belül azonosították és a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. K. Robertet előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.

A gyanúsítottat a rendőrség másnap gyorsított eljárásban bíróság elé állította.

Forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top