Kategóriák: Hírek

Figyelemfelhívó táblákat helyeztek ki az 1105-ös útra

A Dorogi Rendőrkapitányság baleset-megelőzés céljából figyelemfelhívó táblákat helyezett el a Bajnát Gyermellyel összekötő 1105-ös úton.

A Dorogi Rendőrkapitányság Városi Balesetmegelőzési Bizottsága 2017 tavaszán feladatként tűzte ki, hogy az illetékességi területükön csökkentsék a közúti közlekedési balesetek számát. Az 1105-ös úton 2018. március 13-án történt halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset, amikor egy Opel típusú gépjármű közlekedett Bajna felől Szomor irányába. Áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött az ott közlekedő Mercedes típusú gépjárművel. Az Opel gépkocsi két utasa a helyszínen életét vesztette, míg az autó vezetője, valamint a harmadik utasa megsérült.

Ezután döntött úgy a rendőrség, hogy a korábban az 1119-es úton kihelyezettekhez hasonlóan figyelemfelhívó táblákat helyeznek el az érintett útszakaszon. Az elkészült táblák átadása 2018. október 16-án történt meg, ahol Cserődi Péter rendőr főhadnagy hangsúlyozta, hogy a balesetek megelőzése továbbra is kiemelt feladatuk, és minden eszközt be fognak vetni annak érdekében, hogy a Dorogi Rendőrkapitányság területén minél kevesebb személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történjen.

…hogy mindenki hazaérjen!

Fotók, forrás: police.hu