Hűtőlopás miatt felelhet a bíróságon a tokodaltárói férfi

Hűtőlopás miatt felelhet a bíróságon a tokodaltárói férfi

Hírek, Kék hírek, Tokodaltáró Comments Off 363

Az eltulajdonított hűtőszekrényt szétszerelte és az alkatrészeit egy MÉH telepen adta le a gyanúsított. Az ügyben a rendőrség befejezte a nyomozást.

Egy tokodaltárói lakatlan családi ház kertjéből tulajdonított el egy hűtőszekrényt S. Péter 2018 márciusában. A 23 éves helybéli férfit cselekménye közben az egyik szomszéd megzavarta, de ő azt állította, a tulajdonostól kapott engedélyt arra, hogy elvigye hűtőt. A tanú által adott személyleírás alapján a dorogi rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit március 29-én hallgattak ki gyanúsítottként. S. Péter elmondta a nyomozóknak, hogy a gépet szétszerelte, alkatrészeit pedig leadta egy MÉH telepen. A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Az ügy vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat az illetékes ügyészségnek megküldte.

Forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top