Utolsó pillanatban egyenlített a Monor

Utolsó pillanatban egyenlített a Monor

Dorog, Hírek, Sport Comments Off 528

Október 3-án, szerdán, a Labdarúgó NB II. 11. fordulójában a Dorogi FC vendége a BSS Monor volt, a Buzánszky Jenő Stadionban.

A mérkőzésen az első gólt a dorogi veterán, Sitku Illésnek sikerült belőnie az ellenfél kapujába a 61. percben. A mérkőzés végén már érezték a markukban a győzelmet a dorogiak, de az utolsó percben Szerencsi Miklós személyében sikerült kiegyenlítenie az ellenfélnek.

DOROGI FC–BSS MONOR 1–1 (0–0)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 300 néző. Vezette: Nagy Róbert (Varga Zsolt, Varga Gábor)
DOROG:
Zima – Erdélyi, Lénárt, Nagy Zs., Fodor Á. – Nagyházi, Mészáros Á. – Szedlár (Faragó I., 79.), Hegedűs M. (Kitl M., 72.), Városi – Paudits (Sitku, 57.). Vezetőedző: Miskei Attila
MONOR:
Bozsó – Sági, Karacs, Tóth F., Fülöp N. – Bori, Májer G. (Ficsor, 67.) – Szuhodovszki (Szabó D., 58.), Palincsár (Tóth Á., 67.), Szerencsi – Tóth B. Vezetőedző: Horváth Dávid
Gólszerző:
Sitku (1–0) a 61., Szerencsi (1–1) a 90. percben

MESTERMÉRLEG
Miskei Attila:
– Küzdelmes mérkőzést játszottunk, s bár tudtuk és felkészültünk rá, hogy ellenfelünk kontrajátékra rendezkedik be, amíg egyéni hibákat követünk el, nehéz lesz meccset nyerni. Ezeket ki kell javítani.
Horváth Dávid:
– Első idegenbeli pontunkat szereztük meg, amit meg is becsülünk. A játék képe hagyott kívánnivalót maga után, de ebben azért az időjárás is közrejátszott. Küzdöttünk, de most ennyire futotta az erőnkből.

A dorogiak jelenleg a tabella 11. helyén állnak 14 ponttal. A következő mérkőzést a Dorogi FC a Vasas FC ellen játssza az Illovszky Rudolf Stadionban, október 7-én, vasárnap 17 órakor.

A 11. forduló eredményei>>

Forrás: dorogimedence.hu / nemzetisport.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top